Google Earth

Google Earth 5 ! download free!

A aparut versiune Google Earth 5, care este absolut fantastica cu un design atragator.Pe mine m-a impresionat cel mai mult ca are simulator de avion ceea ce va da posibilitatea de a pilota chiar deaupra casei voastre(in forma digitala normal).

Pentru a putea porni simulatorul apasati butonul tools apoi enter flight simulator.(vezi imaginea din stanga).



Mai jos aveti o poza, cand eu pilotam chiar deasupra orasului Constanta (se poate observa stadionul Faru la stanga!)




Ceea ce mi se mai pare interesant este ca si-au perfectionat optiunea de 3d Buildings,este mult mai naturala, si se incarca foarte repede avand o claritate deosebita,atat de deosebita incat se pot vedea spoturile publicitare de pe marile cladiri!(priviti mai jos).


Va avertzizezca nu toate cladirile le puteti vizualiza in forma 3d, sunt intalnite foarte des in marile orase ale lumii. Spre exemplu in orasul Constanta cladirile care se vad sub forma 3d sunt: spitalul mare,Cazinoul si inca alte cateva cladiri,in deosebi din statiune Mamaia.(mai jos puteti vedea o fotografie din New York)


si daca cumva bunica dumneavoastra vine la voi si spune: "Oh mama , imi amintesc cum era cand eram tanara!"dumneavoastra puteti sa ii replicati: "Cum mamaie? asa:"


Puteti alege o data, iar pe baza aceleia, Google Earth va va arata cum era la acel timp. Va anunt ca nu puteti alege chiar orice data calendaristica, ...dar totusi e ceva.(imaginea din stanga este din anul 1995 al orasului New york, cartierul Manhatten)



Nu pot da la o parte nici optiune in care poti privi suprafata planetei Marte! Puteti explora de acum planeta Marte si in forma digitala foarte usor.(vezi imagine de ma jos)(Analog puteti privii si admira suprafata selenara...iar daca dati click pe sky puteti privi in spatiul cosmic)




Daca va uitati in stanga la Layers aveti o optiune care se numeste Weather(vremea). Daca o bifati puteti vedea in direct pozitia norilor,de exeplu eu dupa ce voi scrie eceste randuri voi insera o imagine cu pozitia norilor de acum( 11:46 Pm ora Romaniei data de 01 iulie 2009).

Cam asta a fost tot, si va anunt ca mai sunt si alte lucruri minunate pe care le puteti realiza cu ajutorul acestui program!! decoperitile!! mai jos aveti lik-ul dupa care puteti descarca programul!! Sper sa va placa!

Google earth 5 download free!

(este compatibil pe Linux,Windows,MAc)

Multumesc pentru atentie!