Mesaje Miraculoase ale APEI

Era prea interesant sa nu public asta pe blog, cititi si urmariti tot postul sa vedeti cat de interesant poate fi......multumesc mult.

Mesajele Ascunse din apa

Cum influenteaza structurile din apa constiinta

de Wellness.

Masaru Emoto

Apa ne transmite mesaje foarte importante. Apa ne spune ca trebuie sa ne uitam mult mai atenti in adancul nostru. Cand ne privim pe noi insine, prin oglinda apei, mesajele apar uimitor de clare. Stim ca viata umana este direct legata de calitatea apei, atat in interiorul cat si din jurul nostru.

Fotografiile si informatiile din acest articol reflecta munca lui Masaru Emoto, un cercetator japonez vizionar si creativ care a publicat o carte importanta numita "Mesajul din apa" (Message from Water), in urma descoperirilor facute de acesta. Daca aveti indoieli ca, gandurile voastre va afecteaza realitatea inconjuratoare, informatiile si fotografiile prezentate aici, preluate din cartea publicata a acestuia, va vor schimba si afecta profund convingerile.

Cum este afectata structura moleculara a apei

Prin munca domnului Emoto avem dovezi ca energiile si vibratiile oamenilor, gandurile, cuvintele, ideile si muzica, afecteaza structura moleculara a apei, aceeasi apa care se gaseste in procent de peste 70 % intr-un corp uman matur si in acelasi timp cuprinde intr-un procent asemanator planeta noastra. Apa este sursa principala de viata de pe aceasta planeta, calitatea si integritatea acesteia fiind foarte importante pentru toate formele de viata intalnite aici. Corpul uman este asemenea unui burete fiind format din milioane de camere, numite celule, care detin lichid. Calitatea vietii noastre este direct legata de calitatea apei pe care o detinem.

Apa este o substanta foarte maleabila. Forma sa fizica se adapteaza oricarui mediu in care aceasta se gaseste. Dar, aspectul sau fizic, nu este singurul lucru care se schimba, forma sa moleculara se schimba de asemenea. Energia si vibratiile mediului vor schimba forma moleculara a apei. In acest sens, apa are capacitatea nu doar sa reflecte aspecte vizuale ale mediului, dar de asemenea reflecta mediul si la nivel molecular.

Emoto demo tour

Domnul Emoto a documentat vizual aceste aspecte ale modificarilor moleculare ale apei, prin intermediul tehnicii sale fotografice. El a inghetat picaturi de apa, pe care apoi le-a examinat cu ajutorul microscopului intr-un mediu intunecat, care avea caracteristici fotografice. Studiul si munca acestuia demonstreaza clar diversitatea structurii moleculare a apei si efectul mediului asupra structurii acesteia.

Descoperiti cum fiecare sursa are un anumit efect asupra structurii fotografiate ...

Zapada cade pe pamant de mai bine de cateva milioane de ani, fiecare fulg de zapada avand o forma si structura unica. Inghetand apa si facand o fotografie structurii acesteia, asa cum a facut domnul Emoto, obtineti informatii incredibile despre apa.

Domnul Emoto a descoperit multe diferente fascinante in structura cristalina a apei, provenita din surse diferite si conditii diferite de-a lungul planetei noastre. Apa din raurile si izvoarele de munte are o forma geometrica foarte frumoas desenata in modelu sau cristalin. Apa provenita din zonele poluate, industriale, apa din conductele de apa, din baraje, prezinta o structura cristalina formata aleatoriu si foarte distrosionata.

Sanbu-ichi Yusui Spring waterJapan Shimanto RiverAntarctic Ice(Sanbu-ichi Yusui Spring water) (Japan Shimanto River) (Antarctic Ice)

Fountain in LourdesBiwako LakeYodo River, Japan

(Fountain in Lourdes, France) (Biwako Lake) (Yodo River, Japan)

Untreated Distilled WaterFujiwara Dam inainte de rugaciuneFujiwara Dam dupa rugaciune

(Untreated Distilled Water) (Fujiwara Dam inainte de rugaciune) (Fujiwara Dam dupa rugaciune)

Datorita recentei popularizari a terapiilor prin muzica, domnul Emoto a dorit sa vada ce efecte are muzica asupra structurii apei. El a pus apa distilata intre doua difuzoare pentru cateva ore, apoi a fotografiat cristalele care s-au format dupa inghetarea acesteia.

Beethoven's PastoraleTibet SutraKawachi Folk Dance

(Beethoven's Pastorale) (Tibet Sutra) (Kawachi Folk Dance)

Dupa observarea reactiilor pe care le are apa vis-a-vis de diferite conditii de mediu, poluare si muzica, domnul Emoto impreuna cu, colegii acestuia, au decis sa urmareasca reactiile ce pot aparea in cazul folosirii gandurilor si cuvintelor asupra cristalelor apei distilate, netratate, folosind cuvinte scrise pe hartie cu ajutorul unui procesor de text si apoi lipite pe sticle, si lasate sa stea peste noapte. Acelasi procedeu a folosit folosind nume ale unor persoane decedate. Apa a fost apoi inghetata si fotografiata.

You Make Me Sick, I Will Kill YouAdolph Hitler

(You Make Me Sick, I Will Kill You) (Adolph Hitler)

Love and AppreciationMother Teresa

(Love and Appreciation) (Mother Teresa)

Aceste fotografii arata niste reflexii incredibile ale apei, aceasta fiind vie si foarte receptiva la fiecare din gandurile si emotiile noastre.

Este destul de clar faptul ca apa preia cu usurinta vibratiile si energiile mediului in care se afla, idiferent daca acestea sunt poluate, toxice sau naturale, curate.

Lucrarea extraordinara a lui Masaru Emoto este un lucru minunat si un instrument puternic, care poate sa schimbe perceptiile despre noi insine si lumea in care traim pentru totdeauna. Acum, avem dovezi profunde ca putem sa vindecam si sa ne transformam pozitiv pe noi insine si planeta noastra, prin gandurile pe care alegem sa le avem si felul in care alegem sa punem in practica acele ganduri.




Mesaje Miraculoase ale APEI - interviu !

More Messages in Water

The Spirit of Ma'at interviews Dr. Masaru Emoto

by Reiko Myamoto Dewey

raindrops

REIKO: Am citit cartea dvs. "Mesajul din apa" si am inclus-o pe siteul nostru ( a se vedea "Cristale de apa constiente:
Puterea rugaciunii facuta vizibila"). Acesta a fost cel mai popular articol, numarul cititorilor crescand in fiecare saptamana, aparand astfel mai multe intrebari.

Ati mentionat in cartea dvs. cum ati scris cuvinte pe o bucata de hartie pe care ati lipit-o pe sticla si ati urmarit reactia apei la aceste cuvinte -- ce fel de cristale s-au format din aceste cuvinte. In urma cercetarilor pe care le-ati facut, ati fost capabil sa discerneti daca reactia apei a provenit din partea vibratiilor cuvintelor aflate pe sticla, sau daca intentiile persoanei care lipit acele cuvinte pe sticle a influentat experimentul in vreun fel ?

DR. EMOTO: Acesta este unul dintre cele mai dificile aspecte de clarificat. Cu toate acestea, continuand acele experimente am ajuns la concluzia ca apa reactioneaza la cuvinte. De exemplu, in excursia noastra din Europa, am folosit cuvinte ca "thank you" (multumesc) si "you fool" (prostule) in limba germana. Oamenii din echipa noastra care au facut fotografiile cristalelor de apa, nu au inteles semnificatia cuvantului "you fool" (prostule) din limba germana, si, totusi, am fost capabili sa obtinem exact acelasi rezultat in diferite formatiuni de cristale, pe baza cuvintelor folosite.

words labels

REIKO: Ati constatad daca distanta provoaca vreo diferenta, atunci cand oamenii se roaga asupra apei ? De exemplu, daca oamenii din Japonia s-ar ruga pentru o apa din Rusia, ar fi aceasta diferit decat daca ruga oamenii s-ar ruga asupra unei ape care este chiar langa ei ?

DR. EMOTO: Am facut un singur experiment de acest gen in carte. Dar, in urma acelui experiment, distanta nu pare sa conteze. Insa, intentiile si rugaciunile persoanei influenteaza apa. Nu am mai repetat si alte experimente de la distanta. Cu toate acestea, senzatia mea este ca distanta nu ar provoca o mare diferenta. Ceea ce ar face diferenta sunt puritatea intentiilor persoanei care face rugaciunea. Cu cat puritatea intentiilor este mai mare, cu atat distanta conteaza mai putin.

REIKO: Ati observat vreo diferenta intre o singura persoana care se roaga asupra apei, sau a unui grup de oameni care se roaga asupra apei ?

imune vibrations

DR. EMOTO: Intrucat apa reflecta energiile compozite care sunt transmise catre aceasta, structura cristalina reflecta vibratiile compozite ale grupului. Deci, rugaciunea unei singure persoane reflecta energia sau intentiile acelei persoane. Asupra, a cat de puternic va fi acest efect daca o singura persoana se roaga cu un sentiment profund de puritate, structura cristalinului va fi mai clara si mai pura. Si chiar daca exista un grup mare de persoane, daca intentiile lor ca si grup nu sunt coezive nu veti obtine o structura pura in apa. Cu toate acestea, daca sunt cu totii uniti, veti descoperi o structura cristalina clara si frumoasa, la fel ca si cea creata de rugaciunea unei singure persoane cu o puritate ridicata.

Intr-unul dintre experimentele noastre, am avut niste apa pe o masa, si 17 participanti au stat in cerc si s-au tinut de maini. Apoi, fiecare dintre participanti a rostit un cuvant frumos, la alegere, asupra apei, cuvinte ca si unitate, iubire si prietenie. Am facut fotografii inainte si dupa experiment, obtinand ca rezultat niste structuri cristaline foarte frumoase. Am niste diapozitive cu aceste structuri cristaline pe care le voi prezenta in urmatorul meu turneu european.

REIKO: Apa este influentata imediat, sau dupa un anumit timp ?

DR. EMOTO: In aceste cazuri am ingheta apa imediat, asa incat am putea spune ca apa s-a schimbat instantaneu.

REIKO: Ati facut teste si asupra altor fluide din corpul uman, cum ar fi: saliva, sange, urina etc. ?

DR. EMOTO: Da, cu siguranta ca am facut. Cu toate acestea, fluidele ce contin alte elemente in ele, precum apa de mare, sangele si urina, nu formeaza cristale. Cu toate acestea, le putem dilua cu apa distilata la ceva de genul 10 la puterea -12 sau -20 sau cam asa ceva. Aceasta dilueaza celelalte componente din fluid, pana la punctul in care putem sa inghetam proba si sa obtinem cristale.

REIKO: Se poate observa, atunci, efectul pe care il are vindecarea energetica sau rugaciunea asupra persoanelor care privesc cristalele formate din sangele sau urina lor ?

DR. EMOTO: In ceea ce priveste experimentele care au legatura cu corpul uman, exista o multime de influente subtile care trebuiesc luate in considerare. Deci, cu toate ca am observat acest lucru, nu am publicat inca nici un fel de informatie. Cu toate acestea, puteti sa va asteptati ca in viitor sa aflati mai multe cu privire la acest lucru.

imune vibrations 2

REIKO: Daca am putea satura apa cu anumite cuvinte, de exemplu, cu cuvantul "sanatate", am putea folosi acea apa care contine acele vibratii in ea, si sa o folosim la cresterea plantelor, legumelor, etc ?

DR. EMOTO: Noi nu am incercat acest lucru, dar unii oameni care au citit cartea, au experimentat prin imbutelierea apei in sticle pe care au scris cuvinte ca "dragoste" si "apreciere", utilizand apoi acea apa pentru a uda plantele sau pentru a pune buchetele de flori in ea. Acestia au descoperit ca florile puse in acea apa rezista mai mult, iar plantele din gradina sunt mult mai stralucitoare.

REIKO: Dupa ce o anumita vibratie este introdusa in apa, cat timp apa "tine minte" acea structura cristalina ?

DR. EMOTO: Aceasta difera in functie de structura initiala a apei in sine. Apa de la robinet isi va pierde memoria repede. Ne referim la structura cristalina a apei, ca "clustere". Cu cat clusterele sunt mai mici, cu atat mai mult apa isi va mentine memoria. Daca exista prea mult spatiu intre clustere, alte informatii se pot infiltra cu usurinta in acele spatii, facand astfel pastrarea informatiei dificila. Alte microorganisme ar putea, de asemenea sa intre in acele spatii. O structura compacta este cea mai buna pentru a mentine integitatea informatiei.

REIKO: Ce fel de cuvinte ar crea clustere mai mici si ce fel de cuvinte ar crea clustere mai largi ?

DR. EMOTO: Cuvinte de genul "you fool" (prostule) distrug clusterele. Nu veti observa nici un fel de cristale in aceste cazuri. Fraze sau cuvinte negative creaza clustere largi sau nu creaza clustere deloc, cuvintele si expresiile poxitive creaza clustere foarte strinse.

REIKO: Ati spus ca unele cuvinte negative nu formeaza clustere, dar putem observa din fotografiile dvs., ca acestea prezinta unele caracteristici. Cum ati clasifica aceste tipuri ?

DR. EMOTO: Ganditi-va la acestea din punct de vedere vibrational. Este usor de inteles ca limba -- cuvintele vorbite -- au o vibratie. Ei bine, cuvintele scrise au de asemenea o vibratie. Totul are o vibratie. Daca ar fi sa desenam un cerc, o vibratie a acestuia s-ar crea imediat. Desenand o cruce, ar face sa apara vibratiile acelei cruci. Deci , daca scriem cuvantul IUBIRE(DRAGOSTE), atunici acele cuvinte produc o vibratie de dragoste. Apa poate fi imprimata cu aceste vibratii. Cuvintele frumoase au vibratii frumoase. Cuvintele negative produc vibratii negative, incoerente, care nu formeaza clustere. Limba nu este ceva artificial, ci, mai degraba este ceva care exista in mod natural. eu consider ca limba este creata de natura.

REIKO: Asta inseamna ca fiecare cuvant are propria vibratie care unica acestuia ?

DR. EMOTO: Da. De-a lungul evolutiei noastre, am invatat care sunt sunetele periculoase, care sun sunetele linistitoare si care sunt sunetele placute si asa mai departe. Am invatat lent despre diferitele vibratii ale legilor naturii. Am invatat aceste lucruri prin instinct si prin experiente. Am acumulat aceste informatii de-a lungul timpului. Am inceput cu niste sunete simple precum "a" sau "u" sau "e", care au evoluat in unele mult mai complexe, precum "dragoste". Si aceste cuvinte pozitive creaza structuri cristaline "naturale" -- care sunt toate bazate pe hexagon.

De fapt, structura intregii evolutii in natura, din perspectiva informationala, se bazeaza pe hexagon. Motivul pentru care se formeaza aceste hexagoane, are legatura cu reactiile chimice ale benzenului. Eu consider ca orice lucru caruia ai lipseste o astfel de structura hexagonala, se afla in dezacord fata de legile naturii si contine vibratii destructive. Can privim asupra lucrurilor care nu exista in mod natural -- lucruri care au fost create artificial -- multora dintre acestea le lipseste acea structura hexagonala, si astfel acestea au, in opinia mea, vibratii destructive.

Datorita acestui principiu, cred ca, injuraturile si cuvntele de tip argou sunt destructive. Aceste cuvinte nu se afla in concordanta cu legile naturii. Astfel, de exemplu, veti descoperi o rata mai mare a criminalitatii in zone in care este folosit cu precadere un limbaj negativ. Cum spune si Biblia, inainte de toate a fost cuvantul, si Dumnezeu a harazit toata Creatia din cuvant.

Deci, cuvintele convertesc vibratiile naturii in sunete. Si fiecare limba este diferita. Japonezii au propriul lor set de vibratii, care difera de cel al americanilor. Natura in America este diferita de cea din Japonia. Un cedru american este diferit de unul japonez, deci vibratiile provenite de la aceste cuvinte sunt diferite. In acest fel, nimic alteceva nu detine aceeasi vibratie ca si cuvantul "arigato". In japoneza, "arigato" inseamna "thank you". Dar, chiar si atunci cand exista o asemanare mutuala a sensului, "arigato" si "thank you" creaza diferite structuri cristaline. Fiecare cuvant din fiecare limba este unic si nu exista decat in limba respectiva.

Arigato and Thank you

REIKO: Ati descoperit vreun anumit cuvant sau fraza, de-a lungul cercetarilor pe care le-ati efectuat, care sa fie cel mai de folos in curatirea apelor naturale din lume ?

Love and Gratitude

DR. EMOTO: Da. Exista o combinatie speciala, ce pare a fi perfecta pentru aceasta, care este "dragoste" plus o combinatie intre "multumesc" si "apreciere" reflectata prin cuvantul in engleza "recunostinta" (gratitude). Doar una dintre acestea nu este de ajuns. Dragostea trtebuie sa se bazeze pe recunostinta si recunostinta trebuie sa se bazeze pe dragoste. Aceste cuvinte impreuna creaza cea mai puternica vibratie. Si este si mai important sa intelegem valoarea acestor cuvinte. De exemplu, stim ca apa se scrie ca H2O. Daca privim cuvintele dragoste si recunostinta ca pe o pereche, recunostinta este H si dragostea este O. Apa este cea care nu doar sustine, dar si permite existenta vietii. In intelegerea mea asupra conceptului de yin si yang, in acelasi fel in care exista un O si doua H, de asemenea avem nevoie de o parte de yang/dragoste si doua parti de yin/recunostinta, in scopul de a obtine un echilibru in ecuatie.

Dragostea este cuvantul activ si recunostinta este pasiv. Cand te gandesti la recunostinta -- o combinatie intre apreciere si recunostinta -- exista o calitate apologetica. Cuvantul japonez pentru "recunostinta" este "kan-sha", compus din doua caractere chinezesti "kan", care inseamna "sentiment" si "sha", care inseamna "iertare". cred ca dragostea provenita din acest spatiu este o dragoste optima, si poate chiar sa conduca la terminarea razboaielor si conflictelor din intreaga lume. Kan-sha este ierent in substanta H2O -- un element esential pentru viata.

REIKO: Deci, daca noi am putea face o masina care ar folosi apa in loc de benzina, returnand astfel apa in atmosfera si ulterior in spatiu, ar fi acesta un mod prin care am putea sa indeplinim sarcina noastra ?

DR. EMOTO: Cred ca ar fi un lucru minunat, si din motivul conservarii Mamei Natura, aceasta este directia pe care ar trebui sa o urmam. Cu toate acestea, deoarece apa este oglinda constiintei noastre, un procentaj mare de oameni de pe planeta, cel putin 10 la suta dintre oameni, trebuie sa constientizeze "dragostea" si "kan-san". Cand o vor vace, va veni vremea cand apa va putea sa inlocuiasca benzina. Motivul pentru care spun 10 procente, este ca acest raport se reflecta in natura. Daca privim lumea bacteriilor, de exemplu, exista 10 la suta bacterii bune, iar majoritatea de 80 la suta sunt bacterii oportuniste care ar putea trece de oricare parte. Privind la diversele probleme de mediu cu care ne confruntam, precum si sarcinile pe care trebiue sa le indeplinim pentru planeta, daca am putea obtine mai mult de 10 la suta dintre oameni sa fie constienti, atunci cred ca am putea trage restul de 80 la suta in aceasta directie.

Cred ca exista oameni care urmeaza o anumita cale spirituala si promoveaza pacea pe pamant si pentru alte persoane. Daca am putea sa ne unim la acest nivel de constiinta, atunci vom ajunge acolo.

Cred ca, cartea mea "Mesaj din apa", a dat nastere la un mesaj convingator pentru un limbaj comun pentru intrega lume. Nu pentru ca am scris-o eu, dar pentru ca stiu ca a luat nastere prin "kan-sha", pentru omenire. Cred ca de aceea asa multi oameni din diferite tari doresc sa imi ia un interviu despre carte. Am fost invitat sa vorbesc in sase locatii diferite din Europa.

REIKO: Credeti ca apa in sine este constienta, si reactioneaza la cuvinte ?

DR. EMOTO: Am inteles ca multi dintre cititorii dumneavoastra sunt interesati in probleme spirituale, si as dori sa raspund la aceasta intrebare din aceasta perspectiva. Eu cred ca, inainte de Adam si Eva, apa insasi a avut constiinta lui Dumnezeu -- ca intentiile lui Dumnezeu au fost puse in acest mediu al apei, si apoi au fost folosite la crearea Pamantului si a Naturii. Cu alte cuvinte, toate informatiile necesare pentru creatia lui Dumnezeu, au fost reflectate in apa.

Si apoi noi -- Adam si Eva -- am fost adusi pe pamant pentru a perpetua aceasta creatie a lui Dumnezeu. Cred ca apa a avut in ea constiinta lui Dumnezeu pana in acel moment, dar dupa ce noi am fost pusi pe pamant, apa a devenit un vas gol care sa oglindeasca si sa reflecte ceea ce este in inimile noastre. A devenit un container care sa transporte energiile si informatiile. De aceea, incepand din acest moment, cred ca apa a preluat calitatea de a reflecta gandurile si energiile la care este expusa; aceasta nu mai are propria constiinta. Apa reflecta constiinta rasei umane.

REIKO: Ati putea sa ne spuneti parerea dvs., filosofica, despre ceea ce credeti cu adevarat ca inseamna aceste cristale de apa ?

DR. EMOTO: Dupa ce cartea a fost publicata, chiar ma intrebam acest lucru, si am ajuns la concluzia ca aceste cristale de apa sunt niste spirite. Exista multe paralele in acest sens. Cand gheata se topeste, structura cristalina devine o iluzie. Este prezenta acolo -- si nu este acolo, deoarece tu nu o mai poti vedea.

Soul

In mod similar, atunci cand o persoana moare, corpul pierde cateva grame in greutate -- uni oameni cred ca aceasta este greutatea sufletului. Cred ca sufletul are masa, si ca acesta se intoarce la molecula de apa. Si pentru ca acesta are masa, este afectat de atractia gravitationala de pe Pamant. Si cateodata, sufletul nu poate sa treaca in partea cealalta.

In budism, vorbim despre atingerea sattori, sau de a atinge iluminarea. Oameni care ating "sattori" nu devin fantome. Acestia au posibilitatea sa atinga un anumit stadiu de desvoltare, la nivelul sufletului, si se intorc la Dumnezeu o perioada de timp, inainte de a trece la urmatoarea misiune.

Noi am calatorit aici spre Pamant, pe cristale sferice de apa inghetate. Pamantul nu este casa noastra nativa. Nu a existat nimic aici. Deci, aceste suflete se intorc la casele lor pentru o perioada de timp. Aceasta este "sattori" sau "iluminarea". cu toate acestea, cei mai multi oameni nu sunt in masura sa atinga "iluminarea". Sa atingi "iluminarea" inseamna sa fi capabil sa inlaturi complet ego-ul nostru si atasamentul nostru de lumea materiala.

In ultimii 100 de ani populatia lumii a crescut de la 1 miliard la 6 miliarde. In timpul acestor 100 de ani, razboaiele si cataclismele au fost predominante pe pamant. Mai degraba decat sa fi in masura sa te detasezi de dorinte, s-a intamplat exact opusul. Dorintele noastre zu crescut tot mai mult. Foarte putini oameni au fost capabili sa atinga "iluminarea" in acest mediu. Foarte putine suflete au fost capabile sa se intoarca "acasa", si cred ele au ramas pe Pamant sub forma de apa. Acest lucru se regaseste in conceptul de reincarnare, unde spiritele raman pe Pamant si trebuiesc sa isi reinceapa viata inca odata aici.

REIKO: Deci, cand o persoana moare, daca acesta nu poate sa atinga "sattori", sufletul ramane pe Pamant sub forma de apa ?

DR. EMOTO: Aceasta este ceea ce cred eu, da. Corespondentul japonez pentru spirit este o combinatie intre cuvintele "ploaie" si "suflet". Oameni care au vazut fantome, spun despre acestea ca le-au vazut in apa sau in locuri unde exista foarte multa umiditate. Este ca si cum amorenta sufletului, care se afla sub forma de apa, deodata prinde forma cand este inconjurat de apa -- exact ca un miraj (fata morgana).

Si astfel, privind la fotografiile cridtalelor de apa si la impactul pe care il au acestea, am ajuns la concluzia ca cestea sunt niste fantome. Pana in momentul de fata, am crezut ca fantomele sunt un lucru de care te sperii, un lucru despre care nu putem sa facem nimic. Dar, privind aceste cristale, am realizat ca prin simpla proiectie a unei muzici frumoase sau a unor cuvinte frumoase asupra lor, cristalele sau fantomele devin frumoase. Daca acesta este cazul, nu este nimic care sa te faca sa te sperii. Trebuie ca toata lumea sa stie acest lucru, si totii sa folosim cuvinte frumoase si muzica frumoasa, pentru a crea frumusete in mediul inconjurator.

Folk Dance

Primind ganduri, muzica si cuvinte frumoase, spiritele noastre ancestrale devin mai usoare fiind capabile sa realizeze trecerea spre "casa". Cand consideram acest lucru, putem sa observam importanta traditiilor ca "Obon" (o traditie de vara japoneza, in care spiritele ancestrale sunt invitate sa isi petreaca timpul cu familiile, si stramorii sunt ingrijiti si respectati).

Atunci cand suntem in viata, corpul uman are o temperatura de aproximativ 36 grade Celsius. Aceasta este temperatura fluidelor din corp. Cand murim, aceasta ajunge la zero grade Celsius. Cand murim si trecem in partea cealalta, nu mai suntem capabili sa ne miscam corpurile noastre, dar structura cristalina a sufletului nostru apare. Este precum apa. Cand apa se transforma in gheata, structura cristalina devine vizibila, dar de asemenea devine imobila. Deci "cristal" echivaleaza cu "spirit".

REIKO: Vamultmesc foarte mult.

Blessed by Emoto