Blog Copy

Buna si tie ! Hai sa-ti spun vestea cea mare, vrei s-o auzi ?....ok asa ca incep, azi am dat intamplator de un site, Blog Copy, cred ca poate fi etichetata ca fiind o unealta foarte buna pe care un blogger o poate avea sub maneca.

Ce face acest
Blog Copy ?
Va explic eu. Blog Copy va ajuta sa monitorizati intr-un timp foarte scurt ce anume este copiat de pe blogul tau ( absolut tot , poze, text, precizandu-ti data si ora la care a fost copiata imaginea/textul respectiv), care sunt cele mai de succes cautari si cuvinte cheie pe care blogul tau le detine ( pentru a-ti dezvolta o buna reputatie pe motoarele de cautare ), te ajuta chiar sa vezi si sursa traficului de pe blogul tau !

Cu ce ma ajuta pe mine toate aceste informatii? ( feeduri venite de pe Blog Copy )
Te ajuta foarte mult la o mai buna promovare a blogului; Stii exact ceea ce il intereseaza mai mult pe cititor; Stii incotro se indreapta intregul flux web al blogului tau; si mai sunt o gramada de lucruri pe care vi le las sa le descoperiti singuri.

Si acum ce fac?
Te inscrii pe Blog Copy. ( iti creezi un cont )
Adaugi blogul tau pe contul tau de Blog Copy. ( adaugi codul de verificare pentru ca blogul tau sa poata fi verificat, conform instructiuniilor din cont )
In rest, spor la agatat vizitatori ! Blog Copy .