Rusine Danemarca !

DENAMRK: WHAT A SHAME !!! ( Prostii dracului !, oamenii cretini )

Si iata cum o natiune se face de ras in cateva secunde. Nu, nu este vorba de Romania cu ne-am obisnuit cu totii,ci de data asta este vorba de Danemearca, o tara care s-ar presupune ca e civilizata.....fake !
Avertieze urmeaza un material socant +15 !


M-am scarbit foarte tare cand am vazut unde au ajuns unele animale bipede care pretind ca au ratiune. Dupa jegurile care folosesc pisici vii ca momeala si hrana la rechini, sau asiaticii infecti care le mananca de vii, acum i-am vazut pe niste idioti care omoara delfini in semn de barbatie si maturitate. Ei bine, eu nu inteleg de ce nu isi omoara tatii si sa-si futa mamele ca semn al unei virilitati si ferocitati extraordinare. (Am pus cele trei asteriscuri pt limbaj licentios.)

Stiu ca omul are cele doua instincte denumite de Eliade orgiastic şi larvar, instincte prin care omul simte nevoia de a munci ca o larva, o mica rotita in sistem (larvar) dar apoi, din cand in cand, simte nevoia unei refulari; in trecut erau miscari de mase, revolte etc, azi sunt vandalisme la meciuri de fotbal, animale chinuite, muie la grup, etc samd.

E revoltator sa vezi atata cruzime fata de acele animale nevinovate. Parerea mea e ca aceste scursuri sunt criminalii de razboi din vremurile de razboi, sunt cei care in vremuri de criza omoara copii şi violeaza femei, aceste jeguri cu fata de om nu sunt cu nimic mai prejos decat cei care faceau sapun din evrei în al doilea razboi mondial. Eu nu le doresc altceva decat acelasi sfarsit pe care ei l-au dat acelor biete fiinte.

Nu e placut dar pozele sunt graitoare, asa ca, iata-le:

preluat: andaleco.info

(avertiezez urmeaza imagini socante +15):









Desi pare incredibil, anual, acest masacru brutal si sangeros se petrece in Insulele Feroe, care apartin Danemarcei. Danemarca, o tara care se presupune a fi civilizata. Prea putine persoane din lume au cunostinta de acest eveniment oribil si lipsit de sensibilitate, care se repeta an de an. Acest crunt masacru este opera unor tineri care participa la el pentru a demonstra ca au devenit adulti (!!). Este absolut incredibil ca nu se poate face nimic pentru ca aceasta barbarie sa inceteze. O barbarie savarsita impotriva lui “Calderon“, un delfin extrem de inteligent, care obisnuieste sa se apropie de oameni din curiozitate. Trimiteti acest mesaj tuturor cunostintelor! RUSINE DANEMARCEI!


Sa oprim acest eveniment oribil ! Da vestea mai departe prin toate mijloacele de informare posibile; yahoo, facebook, hi5, msn, gmail, ..orice... !



Foloseste sectiunea de martor ocular a canalelor de stiri REALITATEA, ANTENA3 ...etc.. pentru a vedea o tara intreaga !

Intra si tu pagina oficiala de facebook care sustine Oprirea acestor avenimente CLICK AICI !