Internet mobil gratuit

Bun, firma care imi distribuie mie internet si a altor cateva milioane de romani este Rds/Rcs.....azi am primit un mesaj de la ei care suna cam asa:


"Acum toti abonatii la internet fix ai RDS&RCS se pot conecta GRATUIT la internet wireless Digi WI-Fi! Vezi localitatiile Digi Wi-Fi pe www.rcs-rds.ro ."


Ce am inteles? Noi cei de la rds avem internet mobil moca in orasele principale presupun. Ne putem conecta cu laptopul, cam toate modelele de pad-uri, cu telefonul mobil....etc.


Acum sa nu intelegem gresit, vom avea intenrnet mobil in incintele/institutiile/parcurile/localurile principale din orasele mari
De exemplu in Mamaia-Constanta este plina de asa ceva.


Sursa: rds-rcs.ro 

Ce este Digi Wi-Fi

Am creat Digi Wi-Fi, internet wireless prin tehnologia Wi-Fi, ca sa te poti conecta rapid la internet, la viteze mari de acces, in locurile din orasul tau pe care le frecventezi cel mai mult!
Simplu si rapid pentru tine. Oricand la indemana.
Si GRATUIT!

Unde gasesc Digi Wi-Fi

Gasesti Digi Wi-FI in locatiile importante din orasul tau, in care stationezi fie pentru pauza de pranz, fie pentru intalniri de serviciu. Sau unde pur si simplu te intalnesti cu prietenii. La cumparaturi, in baruri si cafenele, la restaurant poti sa verifici rapid si usor e-mail-urile sau poti cauta orice ai nevoie pe net. Cu Digi Wi-Fi, mai mult decat cu orice alt internet Wi-Fi!

Cum am acces la Digi Wi-Fi

Ai acces GRATUIT la Digi Wi-Fi, de la RCS & RDS, daca esti abonat sau daca te abonezi la internet fix, Digi Net.
  

Cum ma conectez

  • Iti creezi un cont Digi Wi-Fi din contul de client, Contul meu Digi .Nu ai inca un cont al tau? Creeaza-l aici
  • Daca esti abonat la Digi Net Fiberlink, mai poti utiliza user si password cu care te conectezi la internet fix

Cu ce ma conectez

  • cu telefoane mobile si tablete
  • pe laptop
  • pe PDA
Echipamentele mentionate trebuie să aiba incorporate elementele de tehnologie Wi-Fi. Majoritatea laptop-urilor si a PDA-urilor au capacitate Wi-Fi. Telefoanele mobile trebuie sa folosească tehnologia de transmisii radio Wi-Fi.