Atentatul de la 11 Septembrie 2001 fake

Mass media relateaza asa:  Atentatele de la 11 septembrie au fost o serie de atacuri sinucigașe coordonate de Al-Qaeda împotriva Statelor Unite care au avut loc la 11 septembrie 2001. În dimineața acelei zile, 19 teroriști Al-Qaeda au deturnat patru avioane comerciale de pasageri.Teroriștii au preluat controlul avioanelor, prăbușind două dintre ele în Turnurile Gemene ale World Trade Center din New York, omorând toate persoanele de la bord și mulți alți oameni care lucrau în clădiri. Ambele clădiri s-au prăbușit în decurs de două ore, distrugând și avariind și alte clădiri din jur. Teroriștii au prăbușit un al treilea avion în clădirea Pentagon din Arlington, Virginia, lângă Washington, D.C. Al patrulea avion s-a prăbușit pe o câmpie de lângă Shanksville în zona rurală a statului Pennsylvania, după ce unii dintre pasageri și membrii echipajului au încercat să recâștige controlul avionului, pe care teroriștii îl îndreptaseră spre Washington, D.C. Nu au existat supraviețuitori ai zborurilor.


Chestii tari relateaza asa: Totul a fost o mare teapa, cu care SUA isi manipuleaza cetatenii si intreaga lumea chiar si dupa 10 ani !...Cum asa 


 In linii mari lucrurile stau cam asa : Al-Qaeda e o inventie a americanilor ( CIA ...si alte servicii secrete ) fiind finantata de SUA,  avand rolul sa figureze ca o mare si temuta grupare terorista FIX DIN IRAQ unde se gasesc cele mai mari rezerve de petrol din toata lumea.  Oare de ce  Al-Qaeda nu era din Romania ? sau Somalia. Izbitoare coincidenta cu Iraq-ul.


Fuselajul unui avion : " Majoritatea avioanelor moderne de antrenament au fuselajul de tip semimonococa, o structura de rezistenta usoara acoperita cu un invelis care de cele mai multe ori este din tabla de aluminiu. In acest fel eforturile sunt preluate de intreaga structura - atat partea structurala interna cat si invelis . "


So.. avem 2 turnuri din otel si 2 avioane din tabla....avioanele castiga :(E ca si cum mie mi-ar intra o musca in ochi si m-ar imobiliza. Daca cadeau ...trebuia sa le cada doar partea de sus dar nu tot turnul. Daca ar fi fost doar avioanele (cum relateaza ei) ar sfida putin legile fizicii


Caderea turnurilor a fost posibila din cauza plasarii de material explozibil pe toata suprafata structurii de rezistenta al fiecarui turn... in mare a fost exact ca la o demolare de cladire (cred ca ati vazut cum arata una pe la televizor) numai ca de aceasta data erau si vreo 3000 de oameni inauntru. De unde aveau teroristrii aia atata explozibil nu imi pot da seama... ei abia traiesc in Iraq pe o zi pe alta, stau in corturi  dar totiusi au arme, avioane, material  explozibil...mai mult armament ca Romania chiar ....maine vor face  o comanda de o bomba nucleara.


Lasand turnurile laoparte mai avem si 2 cetateni de origine araba si 2 avioane. Cum e posibil ca in secolul 21 un calator cu avionul sa de-a buzna in cabina pilotiilor sa-i imobilizeze si sa se joace cu joystickul ila de nu stiu cum aduce avionul ila astfel incat sa ating unul dintre turnuri.


Toata aceasta scena a fost folosita drept motiv al trupelor din iraq "mobilizate sa aduca pacea". Oare  chiar asa este ? 


World Trade Center, la 10 ani dupa dezastru - ce s-a intamplat defapt:
Pentru a intelege mai bine fenomenul va invit sa urmariti un documentar care explica pas cu pas ce s-a intamplat atunci cu adevarat ci nu ce se spune in media. 


Filmul  se numeste Zeitgeist, are subtitrarea in romana si a fost uploadat pe youtube in 12 parti. Partea 5 cu celebrul atentat o aveti jos si incepe la minutul 1:58 si continua...urmand ca voi sa vizionati (daca doriti ) si partile 6, 7 si tot asa pe care ar trebuii sa le gasiti in videourile similare care va vor aparea la sfarsitul acestei parti ( daca nu pe youtube.com ).