Stiati ca...

Stiati ca va puteti alimenta propria imprimanta in mod continuu ?
Da, Cum ?... Cu ajutorul unui sistem CiSScontinuous ink supply system ) creat si elaborat de niste oameni destepti care si-au pus intrebarea " Ce ar fi sa creem un sistem care ajuta la stoparea irosirii tusului uscat ? "




Este, zic eu o mica idee revolutionara decurand aparut pe piata. Folosind un sistem de furtunase , mecanismul reuseste sa aprovizioneze imrpimanta in mod continuu cu cerneala fiind amplasat langa aceasta.
Avantajele sunt multiple: reducerea costurilor ( chiar si in cazul refill-urilor sunt mai mari), evitarea problemelor clasice al refill-urilor (scurgeri, defectiuni..etc ), dar cel mai important avatanj dupa parerea mea este evitarea irosirii tusului care se usuca intr-un timp foarte scurt daca nu stim sa-l utilizam corect.
Avand la indemana un astfel de sistem reducem considerabil sansele de a irosii tusul ( prin uscarea acestuia ).


Cum? ... Multi dintre noi obisnuim sa ne umplem cartusele din imprimanta cu cerneala din celebrul borcanel folosind o seringa. Aceasta metoda des folosita nu este intocmai una corecta. De ce?  

Atunci cand umplem cartusul cu tusi, strapungem orificiul acestuia care ramane deschis ( scociul nu va va asigura o  buna izolare) astfel reusim sa creem diferente de presiune (ba chiar sa introducem mult aer ) acestea ducand la o rapida deteriorarea a tusului  si implicit a tonnerului (daca tonnerul/carusul se deterioreaza este nevoie inlocuirea acestuia cu unul original care este destul de costisitor).


Folosind un sistem CiSS orificiul de incarcare tonner sta mereu acoperit blocand in mare parte patruderea aerului iar astfel pastrand o presiune constanta care nu va duce la uscarea cernelei din acesta. 


Pentru a veni in ajutorul vostru am gasit chiar si un site romanesc de pe care puteti comanda si achizitiona astfel de siteme CISS,  www.cissmarket.ro ( portalul este dedicat in mod special asfelor de sisteme) care vine acum spre intampinarea clientiilor cu o interfata noua.


Puteti comanda online ( prin curier sau ridicare de la showroom )
Pe www.cissmarket.ro gasiti chiar si tutoriale video de instalare.
Gasiti sisteme CISS oricarui model de imprimante Inkjet.
Pentru mai multe informatii referitoare la sistemul CISS gasiti  aici .